Over Dryneedling Velsen en Paul de Vlugt

Mijn naam is Paul de Vlugt en ik ben in september 2012 als zelfstandig fysiotherapeut gaan werken.

Na 17 jaar in loondienst gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb binnen verschillende gebieden van de fysiotherapie gewerkt. Zo heb ik werkzaamheden in een groepspraktijk gecombineerd met werken bij een betaald voetbal organisatie.

Vanaf 2008 ben ik me naast mijn werkzaamheden in de sport gaan toeleggen op het behandelen van Myofasciale Triggerpoints door middel van Dry Needling. Gezien de uitstekende behandelresultaten werd de vraag naar deze behandelmethode steeds groter. Deze grotere vraag is de reden dat ik voor mezelf ben begonnen. 

DryNeedling Velsen is gevestigd in het Tata Steel Stadion in Velsen-Zuid. Naast vaste bespeler SC Telstar is ook CareworX, het sport- en orthopedisch beweeg- en zorgcentrum in Velsen,  in het stadion gevestigd.

DryNeedling Velsen is een samenwerking aangegaan met CareworX. Reden van deze nauwe samenwerking is om met elkaar het totale zorgpakket te kunnen leveren dat aanwezig is binnen de huidige fysiotherapie. Ik richt me op Dry Needling en mijn collega’s van Careworx op elk ander gebied van de fysiotherapie.

Via mijn site kunt u zich dus aanmelden voor fysiotherapie. Na een screening wordt dan bepaalt wat voor u de beste interventie is.